Om os

Vores målsætning er til hver en tid at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed, der varetager den koordinerende funktion på byggepladsen.

KAMMI ENTREPRISE tilbyder totalentreprise for både private og erhverv. Vi er grundlagt i 2007 af erfarne folk fra byggebrachen hvilket betyder at vi i dag har opbygget en stor erfaring med, at varetage den koordinerende funktion på byggepladsen.

Det har siden starten og er stadig en målsætning for os at vi altid leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde vores aftalte betingelser og leveringstider overfor dig som kunde.

Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, samt at gennemføre en hurtig og effektiv udførelse af den givne opgave. For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det virksomhedens mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Læs mere om os og vores virksomhed her på siden - Du er altid velkommen til at kontakte os omkring dit projekt og vi giver gerne et uforpligtende tilbud - Ring eller udfyld formularen i menuen under "Få et tilbud".

– Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Vi står klar til at rådgive dig om renovation og byggeri.

70 20 11 39